Krekry TUC Syr 100g
Kód: X4-PT820013-KLPodrobný popis
Slané krekry. Príchuť syrová. Hmotnosť 100 g.
Alergény
PŠENIČNÁ múka, SLADOVÝ extrakt z JAČMEŇA, VAJCIA, Sušený SYR, Sušená SRVÁTKA (z MLIEKA). Môže obsahovať SÓJU, semená SEZAMU.
Meno alebo obchodné meno a adresa distribútora
Mondelez Slovakia s.r.o., Račianska 44, 832 42 Bratislava, Slovenská republika. INFOLINKA SK: 0800 611 411.
Krajina pôvodu
Mondelez Czech Republic s.r.o., Karolinská 661/4, 186 00 Praha 8 Karlín, Česká republika.
Názov potraviny
Krekery s príchuťou syra.
Netto množstvo
Hmotnosť netto: 100 g. 25 g = 7 krekerov. Balenie obsahuje 4 x 25 g.
Osobité podmienky skladovania a/alebo použitia
Uschovajte v suchu. Chráňte pred teplom.
Dátum minimálnej trvanlivosti spotreby
Minimálna trvanlivosť 3 mesiace.
Výživové údaje/jednotka
na 100 g: Energia: 2110 kJ/ 504 kcal, Tuky: 23 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 2,2 g, Sacharidy: 64 g, z toho cukry: 6,4 g, Vláknina: 2,3 g, Bielkoviny: 8,3 g, Soľ: 2,14 g.
25 g:
Energia: 528 kJ/ 126 kcal, Tuky: 5,8 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,5 g, Sacharidy: 16 g, z toho cukry: 1,6 g, Vláknina: 0,6 g, Bielkoviny: 2,1 g, Soľ: 0,54 g.
%*/ 25 g:
Energia: 6%, Tuky: 8%, z toho nasýtené mastné kyseliny: 3%, Sacharidy: 6%, z toho cukry: 2%, Vláknina: -, Bielkoviny: 4%, Soľ: 9%.
* Referenčný príjem priemerného dospelého (8400 kJ/ 2000 kcal). 25 g = 7 krekerov. Balenie obsahuje 4 x 25 g.
Množstvo zložiek
PŠENIČNÁ múka, slnečnicový olej 22%, sladový extrakt z JAČMEŇA,
glukózový sirup, kypriace látky (uhličitany amónne, uhličitany sodné), jedlá soľ, sušená SRVÁTKA (z MLIEKA), arómy, zvýrazňovače chuti (E621, R627, E631), sušený SYR 1,1 %, múku upravujúca látka (disiričnan sodný), regulátory kyslosti (kyselina citrónová, mliečnan vápenatý), VAJCIA. Môže obsahovať SÓJU, semená SEZAMU.
** Nová receptúra so slnečnicovým olejom.
Dodatočné parametre
Kategória: | Slané pochutiny |
---|---|
Hmotnosť: | 0.2 kg |
Značka: | Tuc |
Druh: | slané krekry |
Hmotnosť: | 100 gramov |
Množstvo v balení: | 1 KS |
Príchuť: | syrová |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.