JOYA BIO Ryžový nápoj 1 ℓ

Kód: X4-PT421022-KL
€3,33 / KS €4 vrátane DPH
Skladom (37 KS)
Môžeme doručiť do:
22.11.2024

Detailné informácie

Podrobný popis

Trvanlivý ryžový nápoj s uzáverom. Organický ryžový nápoj obsahuje všetky živiny, obsiahnuté v zrnku ryže.
Pridaním vody, trochu ryžového oleja, štipky morskej soli a inšpiráciou rôznych príchutí je zdokonalený a výsledkom je vynikajúci osviežujúci nápoj. Väčšie balenie 10 ks.

 

Alergény

Neuvádza sa.

 

Meno alebo obchodné meno a adresa distribútora

Mona Naturprodukte GmbH, Viedeň, Rakúsko

 

Krajina pôvodu

Neuvádza sa.

 

Návod na použitie

Použitie na varenie, pečenie a pitie.

 

Názov potraviny

RYŽOVÝ NÁPOJ UHT

 

Netto množstvo

Objem: 1 liter. 4 porcie po 250 ml.

 

Osobité podmienky skladovania a/alebo použitia

Neotvorené balenie je možné skladovať mimo chladničku. Po otvorení skladujte pri teplote do 8⁰C a spotrebujte do 4 dní. PRED otvorením PRETREPAŤ!

 

Dátum minimálnej trvanlivosti spotreby

Minimálna trvanlivosť 3 mesiace.

 

Výživové údaje/jednotka

Výživové hodnoty v 100 ml: Energetická hodnota 288/69 kJ / kcal , Tuky 2,4 g -z toho nasýtené mastné kyseliny 2,1 g : z toho mono-nenasýtené mastné kyseliny 0,2 g: z toho polynenasýtené mast.kyseliny 0,1 g ,Sacharidy 11 g : z toho cukry 6,1 g ,Vlá knina 0,3 g ,Bielkoviny 0,5 g ,Soľ 0,08 g.
Výživové hodnoty na 1 porciu 250 ml: Energetická hodnota 723/172 kJ / kcal , Tuky 6,0 g -z toho nasýtené mastné kyseliny 5,3 g : z toho mono-nenasýtené mastné kyseliny 0,5 g: z toho polynenasýtené mast.kyseliny 0,3 g ,Sacharidy 28 g : z toho cukry 15 g ,Vláknina 0,8 g, Bielkoviny 1,3 g , Soľ 0,20 g.

 

Zoznam zložiek

Ryžový základ 99% ( pitná voda, celozrnná ryža* 13%) ryžový olej, morská soľ (*Ekologické poľnohosp. ES- kontrolný systém) Bez pridaného cukru - obsahuje prirodzene sa vyskytujúce cukry.

Dodatočné parametre

Kategória: Mlieka a smotany
Hmotnosť: 1.08 kg
Značka: JOYA
Množstvo v balení: 1 KS
Objem: 1 l
Typ: mlieko ryžové

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: